Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka, vitamiinit - saat kaiken tarvitsemasi Taivassalon Apteekista

Apteekki palvelee

Taivassalon Apteekki palvelee Taivassalon keskustassa hyvin toimivissa ja laajoissa tiloissa.  Apteekki sai remontissa  raikkaan ilmeen ja suuren palveluvalintatilan, jossa valikoimaa riittää. Reseptiasiakkaat saavat rauhassa asioida suoratoimituspisteessä ja itsehoitotuotteita hakevat pääsevät vertailemaan tuotteita, kun ne saatu kauniisti esille tilavaan palveluvalintaan. Apteekki voi toimittaa myös eReseptit ja saaristossa asuville toimitamme lääkkeet ja muut tuotteet  saaristolautalle.

Varmista lääkevalintasi

Lääkeneuvonta on apteekin tärkein työ. Kysy aina asiantuntijalta neuvoa valitessasi palveluvalinnasta sopivaa lääkettä tai mietit pitäisikö mennä lääkäriin vai voiko vaivaa hoitaa itse.

Kustavin palvelupiste

Kustavin keskustassa Merineule OY:n tiloissa on avattu 6.6. Taivassalon apteekin uusi palvelupiste. Apteekin palveupisteestä voit ostaa peruslääkkeitä ja apteekkituotteita. Jos lääkekaapista ei löydy haluamaasti tuotetta voit tilata sen Taivassalon apteekin verkkoapteekista ja noutaa lähetyksesi kolmen päivän kuluttua Kustavista ilman toimituskuluja. Palvelupisteen kautta voimme toimittaa myös reseptilääkkeitä 5 euron toimitusmaksulla.

Ota yhteyttä