Ajankohtaiset apteekkipalvelut - tältä sivulta löydät mm. tiedot aukioloaikojen muutoksista

Sadonkorjuun aikaan

Arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-13

Syksy on sadonkorjuun aikaa. Kesän lämpö on valmistanut meille eväitä tulevaan talveen. Huomio kääntyy ruokaan ja omaan vatsaan.  Apteekin Terveydeksi lehdessä on tässä syksyn numerossa erittäin hyvä ravitsemusterapeutin artikkeli kuidun tärkeydestä hyvinvoinnillemme. Karppaaminen ei ollutkaan se juttu, jolla voimme hyvin!! Massu vaatii kuitua ja ruisleivästä sitä saa jopa viisi kertaa enemmän kuin porkkanasta.  Mutta kaikille ei leipä sovi, mitä teen ja mitä syön?? Kannattaa hakea lehti apteekista ja saat hyviä vastauksia.

Luonto puhuu syksyllä aisteillemme:  monen värisenä, tuulen huminana ja monina tuoksuina. Mennään metsään ja annetaan aisteillemme syksyinen juhlapäivä. Mieliala kohoaa ja rauhallisuus valtaa koko olemuksen. Meillä suomalaisilla on oikein lupa ja oikeus mennä metsään ja kerätä sen antimia ja aistia sen rauha. Ilmaista mielialalääkettä tarjolla kaikille, olkaa hyvät!

Jos apteekkiin on kuitenkin jostain syystä asiaa, tervetuloa käymään ja kyselemään. Kaikki apteekit palvelevat ilman ajanvarausta ammattitaidolla.

Tervetuloa tutustumaan toimivaan ja nykyaikaiseen Taivassalon apteekkiin!

Ota yhteyttä