Ajankohtaiset apteekkipalvelut - tältä sivulta löydät mm. tiedot aukioloaikojen muutoksista

Kevättä kaikkialla

Arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-13Pitkäperjantaina ja pääsiäispäivinä apteekki on suljettu, mutta muuten auki normaalisti.

Laskiaiset on jo vietetty ja siitä alkaa kirkkokalenterin mukainen laskeutuminen pääsiäiseen eli paaston aika. Mutta tiedätkö mitä paasto aiheuttaa elimistölle ja minkä pituinen paasto on terveellistä ja mikä jopa terveydelle vaarallista? Uudessa Terveydeksi- lehdessä on asiaa paastosta kiinnostuneille.

Tiedätkö mitä tarkoittaa hiljainen tulehdus elimistössä? Se ei todellakaan ole mitään hyvää. Vaikka se ei tunnu missään se on sisälläsi kytevä aikapommi. Jos olet kiinnostunut omasta terveydestäsi ja toivot terveitä elinvuosia elämääsi kannattaa hiljainen tulehdus hiljentää kokonaan, eli mahdollisuuksien mukaan hankkiutua siitä eroon. Terveydeksi- lehti kertoo sinulle miten sen teet.

Apteekki auttaa ja palvelee. Meille kannattaa tulla kun terveydestä on kyse ja jokin asia mietityttää. Meiltä löytyy apu aika moneen asiaan ja mielellämme ohjaamme lääkärin juttusille, kun on sen tarve.

Kaikki apteekit palvelevat ilman ajanvarausta ammattitaidolla.

Tervetuloa tutustumaan toimivaan ja nykyaikaiseen Taivassalon apteekkiin!

Ota yhteyttä