Ajankohtaiset apteekkipalvelut - tältä sivulta löydät mm. tiedot aukioloaikojen muutoksista

Kesä kaikilla

Arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-13Juhannusaattona apteekki on auki klo 9-13. Juhannuspäivänä ja sunnuntaina apteekki on suljettu.

Osaatko puhdistaa haavan? Kesällä sattuu ja tapahtuu, myös haavereita. Mökkipaikkakunnan apteekissa huomataan, että haavanhoito-osastolla käy asiakkaita ja ohjeita erilaisten haavojen hoitoon tarvitaan. Terveydeksi-lehti opastaa ja neuvoo esimekiksi sen, että puhdas vesi on paras haavanpuhdistusaine ja että antiseptiseptiset liuokset voivat jopa hidastaa haavan paranemista, jos niiden käyttöä jatketaan päivittäin puhdistusvaiheen jälkeen.

Muista myös että aurinko on sekä ystävä että vihollinen. Iho muistaa säteilymäärät ja vanhemmalla iällä ihossa voi näkyä aurinkokeratoosin eli pinnallisen ihosyövän esiasteen merkkejä. Terveydeksi-lehdessä on erinomainen artikkeli tästä asiasta. Hae lehti apteekista ja ota lomalukemistoon. Lehti on ilmainen ja löytyy jokaisesta yksityisestä apteekista.

Apteekki auttaa ja palvelee. Meille kannattaa tulla kun terveydestä on kyse ja jokin asia mietityttää. Meiltä löytyy apu aika moneen asiaan ja mielellämme ohjaamme lääkärin juttusille, kun on sen tarve.

Kaikki apteekit palvelevat ilman ajanvarausta ammattitaidolla.

Tervetuloa tutustumaan toimivaan ja nykyaikaiseen Taivassalon apteekkiin!

Ota yhteyttä